Web Toolbar by Wibiya

duminică, 2 decembrie 2012

Windows XP merge greu

   

Ai intampinat deseori probleme legate de viteza de reactie a PC-ului tau nu ? Ei primul lucru la care sa ne gandim este windowsul , care uneori chiar are nevoie de unele "reparatii" sa le zicem asa.






Performanta Windows XP:

- Incearca sa schimbi calitatea culorilor trecand de la 32 de biti la 16 biti. Acest lucru il poti face urmand pasii: Click dreapta pe Desktop -> Properties -> Settings iar la Color Quality sa fie pe Medium (16 bit). - Defragmenteaza Harddisk-ul: Click dreapta pe partitia unde ai instalat Windows -> Tools -> Defragment Now... -> Defragment
- Cick dreapta pe My Computer -> Properties -> Advanced -> Performance -> Settings si aici bifezi optiunea Adjust for best performance. Ok -> Ok. - Scoate imaginea de fundal (wallpaper-ul) de pe desktop pentru a mai elibera din memoria RAM. - Vezi ce programe pornesc la startup si inlatura-le pe cele care sunt inutile. - Incearca sa cureti registrii cu programe gen registry-cleaner, cauta pe Google: registry cleaner - PC-ul poate functiona cu greutate si din pricina virusilor, asa ca scaneaza-ti calculatorul cu un antivirus (Kaspersky, Nod32, AVG, BitDefender, PC-Cillin, Norton, etc). - Daca si dupa ce ai urmat sfaturile de mai sus calculatorul merge in continuare greoi, atunci e cazul sa reinstalezi Windows-ul.

Iar daca nici reinstalarea windowsului nu va rezolva problema , ne putem gandi la lucruri mai complicate legate de componentele "hardware".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes